Over HB Support

In 2007 heeft Hiltje Begieneman haar eigen bedrijf HB Support opgericht. Hiltje beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van secretariële ondersteuning. Zo heeft ze gewerkt als secretaresse, managementassistente, officemanager en directiesecretaresse.

BrandCheck aldus Hiltje:
"Open, helder, eerlijk, betrouwbaar, betrokken, verbinder, positief ingesteld, natuurmens, respect. 
Ik zing graag, ik hou van mijn vak, ik ben een echt familiemens en heel toegankelijk. Naast mijn werk ben ik jarenlang oppastante geweest. Dat was een heel waardevolle periode. Nog steeds beteken ik veel voor mijn nichtjes en andersom."


Groot netwerk

Hiltje Begieneman is lid van de Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners (NVD).
Van januari 2016 tot januari 2018 is Hiltje vicevoorzitter van de vereniging geweest. Tot haar portefeuille behoorden: financiën, secretariaat, landelijke activiteiten en opleidingen.
Hiltje heeft als projectleider de start gegeven van het project '50 jaar NVD in 2020'. Zij gaf daarbij leiding aan drie werkgroepen: evenementen, pr & communicatie, historie en toekomst. In de laatste werkgroep was Hiltje hoofdredacteur en coördinator bij de totstandkoming van het jubileummagazine. 
Van 2006 tot 2016 is Hiltje 10 jaar secretaris geweest in het regioteam van Gelderland.

ZZP Zutphen en ZZP Bronkhorst
Daarnaast is Hiltje lid van ZZP Zutphen en ZZP Bronkhorst. Beide netwerken vormen een platform van zzp'ers uit Zutphen en omstreken. 


Wat anderen over Hiltje zeggen:

Zelfstandig Gedreven
Oplossingsgericht Professioneel
Organisatietalent Empatisch
Betrokken Accuraat
Perfectionist Nieuwsgierig
Oog voor detail Energiek

 

Hiltje Begieneman beschikt over een uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals. U doet daarom nooit een tevergeefs beroep op
HB Support. Hiltje werkt met een door de Belastingdienst opgestelde modelovereenkomst.


Referenties

Voor het bekijken van referenties klikt u hier.

Hiltje Begieneman